Printstudio

Wij printen digitaal in optimaal hoge kwaliteit

De mogelijkheid om voor een betaalbare prijs op een hoogwaardige manier te printen. Het gaat razendsnel en het printen kan desgewenst in een aantal variaties. Zelfs bij een oplage van 100 exemplaren is full colour nu een haalbare en betaalbare kaart. Tot 2000 exemplaren is het zelfs goedkoper om digitaal te printen in plaats van offset drukken!
copy digitaal ontwerp printing afwerking enkhuizen Zoals bekend hanteren wij een efficiënte werkwijze, en daarom konden onze eigen nieuwste digitale printers
dan ook niet achterblijven.

Digitaal printen kent 3 grote voordelen:
1. Kleine oplagen full colour printwerk
2. Korte levertijden
3. Het printen van variabele gegevens (bijv. adresgegevens)
copy digitaal ontwerp printing afwerking enkhuizen Welke mailing zoek je?
Het opzetten en versturen van een mailing is maatwerk. De een wil graag een opvallende campagne waarbij we de volledige mogelijkheden van aandachtstrekkers uit de kast halen. Een ander bedrijf wil juist op een subtiele manier de aandacht van de ontvanger winnen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een geschikte mailing voor u ontwikkelen.

Plotters
Wij printen ook posters tot A0 formaat en desgewenst op foamboard geplakt. Deze zijn geschikt voor korte akties zoals voor feesten, partijen en concerten. En kunnen dus niet langer dan een paar dagen buiten hangen.

Mailings
Het opzetten en versturen van een mailing is maatwerk. De een wil graag een opvallende campagne waarbij we de volledige mogelijkheden van aandachtstrekkers uit de kast halen. Een ander bedrijf wil juist op een subtiele manier de aandacht van de ontvanger winnen. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen kunnen wij een geschikte mailing ontwikkelen.


Copy Digitaal en Eurodruk Zwaag
Adres:

De Oude Veiling 112, 1689 AD Zwaag

Tijden:

Ma. t/m vr. van 08:30 tot 17:00 uur

Telefoon:

0229-275028

Mail:

info@copydigitaal.nl